Izstādes

Pirmdien, 11. jūnijā plkst. 11:00 Ārlietu ministrijas preses konferenču zālē (3. stāvā) tiks atklāta izstāde "Laiku lokos: Latvija un ASV starpvalstu attiecības, 1922 - 2001" ("An Enduring Relationship: Latvia and U.S.,1922-2001") par Latvijas un ASV attiecībām laika posmā no 1922. gada jūlija, kad ASV atzina Latvijas Republiku de iure, līdz mūsdienām. Izstādē būs apskatāmi dokumenti un attēli, kas apliecina abu valstu attiecību kontinuitāti un attīstību. Izstādes atklāšanā piedalīsies ārlietu ministrs Indulis Bērziņš un ASV vēstnieks Latvijā Džeims Holms (James Holmes).

Izstādes atklāšana ir ievads Ārlietu ministrijas darbinieku pirmās sabiedrisko attiecību mācību programmas klātienes nodarbību ciklam. Diplomātiem domātās lekcijas un nodarbības vadīs Vidzemes augstskolas pasniedzēji, Latvijas institūta direktors Ojārs Kalniņš, ASV Informācijas biroja vadītājs Gregorijs Elftmans un citi sabiedrisko attiecību speciālisti.

Izstādes atklāšanā foto un video iespēja!

Interesentus lūdzam pieteikties Ārlietu ministrijas Preses centrā pa telefonu +371 7016272 vai e-pastu prescentrs@mfa.gov.lv